top of page
383728862_1478159429637391_2851984679767353191_n.jpg

EGY példátlan FELVETÉS

Támogasd a Budapesti Anarchista Színházat!

Társulatunk 2009 óta működik, és példátlan módon soha semmilyen támogatást nem kért és nem kapott. Az alkotók a jegybevételt osztják szét egyenlő arányban, a befogadó helyek pedig eltekintettek a bérleti díj fizetésétől. 

Bár a honoráriumunk soha nem volt arányban a befektetett munkával, cserébe  olyan szabadságot élveztünk, amit senki más, nem kellett pályázati határidőkhöz, támogató szervezetek elvárásaihoz igazodnunk. A nézők hűsége igazolja, hogy a modell működik, illetve működött. Még a covidot is túléltük.

Idén azonban az infláció és a befogadó helyek kormányzati szívatása végleg arra kényszerít, hogy számba vegyük a megszűnést: a továbbiakban az RS9 színház már nem tudja elengedni a bérleti díjat, így a bevételből fennmaradó összeg már nem elég ahhoz, hogy - ha szimbolikusan is - kompenzáljon minket a befektetett időért.  Emeljük a jegyárat, csökkentjük a fizetésünket, de még ez sem elég. Utolsó esélyünk, hogy  a támogatásotokat kérjük. 

Cserébe megígérjük, hogy:

1. A befolyt összeget  bérleti díjra, hirdetésre, és új produkciókra költjük.

2. A jegybevételt továbbra is egyenlően osztjuk el, a társulatvezető "fizetése" ugyanannyi mint a technikusé, a kis szerepért ugyanannyi jár, mint a főszerepért.

3. Továbbra is keressük azokat a témákat, amire szerintünk szükség van, de semmilyen kormány vagy szervezet nem támogatná.

Köszönjük!

TÁMOGATÁS

Támogatásodat ADOMÁNY formájában tudod részünkre küldeni, ezért kérünk, hogy a közleménybe az ADOMÁNY szót írd be:

OTP Bank

Ifj. Sebő Ferenc

11773085-08919304

Közlemény: Adomány

 

Köszönjük!

Budapesti Anarchista Színház

bottom of page